Onderhoud, reparatie, tuning en APK

db Autoservice is een full service garagebedrijf voor onderhoud, reparatie, tuning en APK. Uw auto is bij onze ervaren monteurs in de beste handen. Alle werkzaamheden aan uw voertuig worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Met de nieuwste apparatuur en het beste gereedschap.

db Autoservice is een full service garagebedrijf, met ontzorgende oplossingen, meedenkende vakspecialisten, persoonlijk contact en advies op maat.

Bij db Autoservice zijn de werkzaamheden geen lopendebandwerk maar is er nog echte ‘ouderwetse’ service. En dat alles in combinatie met de functionaliteiten van de hedendaagse technieken. Een verse kop koffie en een leenauto als dat gewenst is, maar ook een afspraak maken of pech doorgeven via onze eigen db Autoservice-app.

Na jarenlange ervaring bij andere autobedrijven zijn Daan Geenen en Bart Beek in de lente van 2011 gestart met db Autoservice. Een aantal jaren later is gestart met de bouw van een eigen pand aan de Ambachtstraat 24 in Schijndel. Op 1 maart 2013 is db Autoservice verhuisd en vanaf dat moment staan we dagelijks klaar voor al onze klanten.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een zomer- of wintercheck laten uitvoeren? Is de jaarlijkse APK in aantocht of wilt u een storing laten verhelpen?

Onze ervaren vakspecialisten zijn met de nieuwste apparatuur en het beste gereedschap is db Autoservice in staat om elk merk en type auto de allerbeste service te bieden.

Dit vinden we natuurlijk niet alleen zelf. We zijn ontzettend trots op de ruim 100 positieve reviews op de website van de ANWB en we hopen ook u te verwelkomen in onze garage. Heel graag tot ziens aan de Ambachtstraat 24 in Schijndel.