Onderhoud, reparatie, tuning en APK

db Autoservice is een full service garagebedrijf voor onderhoud, reparatie, tuning en APK. Uw auto is bij onze ervaren monteurs in de beste handen!

Alle werkzaamheden aan uw voertuig worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd, met de nieuwste apparatuur en het beste gereedschap. db Autoservice is een full service garagebedrijf, met ontzorgende oplossingen, meedenkende vakspecialisten, persoonlijk contact en advies op maat.

Bij db Autoservice zijn de werkzaamheden geen lopendebandwerk maar is er nog echte ‘ouderwetse’ service. En dat alles in combinatie met de functionaliteiten van de hedendaagse technieken. Een verse kop koffie en een leenauto als dat gewenst is, maar ook een afspraak maken of pech doorgeven via onze eigen db Autoservice-app.

Na jarenlange ervaring bij andere autobedrijven zijn Daan Geenen en Bart van Beek in de lente van 2008 gestart met db Autoservice. Een aantal jaren later is gestart met de bouw van een eigen pand aan de Ambachtstraat 15 in Schijndel. Op 1 maart 2013 is db Autoservice verhuisd en vanaf dat moment staan we dagelijks klaar voor al onze klanten.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een zomer- of wintercheck laten uitvoeren? Is de jaarlijkse APK in aantocht of wilt u een storing laten verhelpen? Onze ervaren vakspecialisten zijn met de nieuwste apparatuur en het beste gereedschap is db Autoservice in staat om elk merk en type auto de allerbeste service te bieden.

Dit vinden we natuurlijk niet alleen zelf. We zijn ontzettend trots op de positieve reviews op de websites van ANWB, Facebook en Google en we hopen ook u te verwelkomen in onze garage. Heel graag tot ziens aan de Ambachtstraat 15 in Schijndel!

“Hardwerkende medewerkers die enthousiast, flexibel en eerlijk bezig zijn met de zaak. Denken altijd met je mee en ben meerdere keren fantastisch goed geholpen.”

Luc van der Geugten

“Altijd vriendelijk, vakkundig en er is altijd een oplossing zeer betrouwbare garage !!!!voor iedereen aan te raden met alle merken auto’s , TOP!!”

Hans van Thiel

“Veelvuldig bij deze garage geweest. Keurige zaak en personeel heeft kennis van zaken. Staan voor je klaar en zijn behulpzaam! Zeker een aanrader!”

Stefan Langens